AGYC Başkanı Celil Acar’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

AGYC Başkanı Celil Acar’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

HABER 30.08.2021 18:18:00
AGYC Başkanı Celil Acar’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar, 30 Ağustos Zafer Bayramı 99. Yılı Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

           AGYC Başkanı Celil Acar, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda; “Milletlerin tarihlerinde dönüm noktası olan, kaderini belirleyen çok önemli günlerin bulunmaktadır,  Türk Milletinin de 30 Ağustos tarihinde elde ettiği zafer ile bağımsızlığa olan inancı, hür ve bağımsız yaşama mücadelesini bu zaferle tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiştir” dedi.
           30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Türk Milleti için onur ve gurur günü olduğunu söyleyen AGYC Başkanı Acar: Türk Milleti olarak birlik ve beraberlik içerisinde bugünü kutlamanın mutluluğunu yaşarken, bu topraklar için canını veren tüm şehitlerimize minnet duyduklarını, onları rahmetle ve şükranla andıklarını bildirdi.
            AGYC Başkanı Celil Acar, Türk Milleti ve ordusunun Kurtuluş Savaşı’nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde tarihte var olma mücadelesi verdiğini, yokluklar ve zorluklar içinde kendisinden çok üstün ordulara karşı büyük bir zafere imza attığını hatırlatarak, şunları söyledi: "Tarihte bu emsalsiz zaferin kazanılmasının yegâne sebebi, Millet olarak tek vücut olmuş,  vatanına, özgürlüğüne ve değerlerine olan inancıdır. Bu Milli ve manevi duygular Milletimizi güçlü ve dimdik ayakta tutmuştur. Bizlerde bu şehit kanıyla yoğrulmuş toprakların mirasçıları olarak, ecdadımızdan aldığımız bu emaneti kıyamete kadar taşıyarak görevimiz yerine getirmenin huzurunu taşımalıyız. 
             AGYC Başkanı Acar:” Büyük Zafer'in 99. yılın da, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor,  tarihi zaferlerle dolu şanlı ordumuzun mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten duygularla kutluyorum” dedi.


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,52% -0,08
  • EURO

    34,78% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2418,54% -0,46
  • Ç. ALTIN

    3987,48% -0,76

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.