Afet ve Acil Durum Tatbikatı

HABER 26.11.2019 16:23:00
Afet ve Acil Durum Tatbikatı

 Aksaray’da 26 Hizmet Gurubu ile toplam 374 personelin katılımıyla yerel düzey afet ve acil durum tatbikatı gerçekleştirildi. 

Aksaray Valisi Ali Mantı Aksaray Afet Acil Durum Müdürlüğü koordinasyonunda il düzeyinde 26 hizmet grubu ile toplam 374 personelin katıldığı afet ve acil durum tatbikatını sahada izleyerek yetkililerden bilgi aldı. 

Aksaray Afet Müdahale Planı kapsamında gerçekleştirilen tatbikatın önemini belirten Vali Ali Mantı eş zamanlı olarak uygulanan saha ve masa başı tatbikatında kurum ve ekiplerin imkan ve kabiliyetlerinin olası bir afet ve acil duruma göre sahada ortaya konduğunu belirtti. 

Acil Durum Müdahale Hizmet Gruplarının hazırlanan plana göre çalışmalarını izleyen Vali Ali Mantı her an olası bir afet veya diğer acil durumlar için hazırlıklı olmanın çok önemli olduğunu uygulamalı saha tatbikatları ile ekip ve ekipmanların test edildiğini belirtti. 

 

Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Pakdil’den Ziyaret

Parlamenterler Birliği Genel Başkanı ve 22., 23., 24. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil beraberinde Seçil Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Faik Göngör, Ali Osman Koca, Mustafa Büyük ve beraberindeki heyet ile Vali Ali Mantı’ya ziyarette bulundu.

Misafirlerini Valilik makamında kabul eden Vali Ali Mantı Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil ve beraberindeki heyet ile bir süre görüştü. Vali Ali Mantı ziyaretlerinden dolayı Pakdil ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler: Durum Tatbikatı

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN UYARI SOĞUĞA KARŞI İZOLE EDİLMEYEN SU SAYAÇLARI DONABİLİR

Drift Yapan Sürücüler Sivil Trafik Polislerine Yakalandı

kaçakcılara geçit yok

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Motosiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı

AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU

Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı

  • BIST 100

    14029,89%0,01
  • DOLAR

    42,95% 0,08
  • EURO

    50,53% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5959,25% 0,12
  • Ç. ALTIN

    9931,63% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.