Afet kaynaklı kayıp uyuşmazlıklarında TOBBUYUM ve DASK devrede

Afet kaynaklı kayıp uyuşmazlıklarında TOBBUYUM ve DASK devrede

EKONOMİ 24.10.2023 07:16:29
Afet kaynaklı kayıp uyuşmazlıklarında TOBBUYUM ve DASK devrede

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), afetlerden dolayı kayıplara uğrayan vatandaşların uyuşmazlıklarının çözülmesi adına iş birliği gerçekleştirdi.

Mehmet UZEL(ANKARA İGFA)
TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi’nden yapılan açıklamada TOBB’un, arabuluculuğun iş dünyasında çalışanlara ve iş insanlarına tanıtılması ve yaygınlaştırılması konusunda ulusal ve uluslararası birçok etkinlik düzenlediği, TOBB'un girişimleriyle, 9 Aralık 2020'de çözüm merkezi kurulduğu bildirildi.

Merkezden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Söz konusu işbirliği sayesinde, DASK ve TOBBUYUM olarak hepimizi derinden etkileyen doğal afet sonrasında, her anlamda kayba uğramış ve yıpranmış vatandaşlarımızın uyuşmazlıklarını uzun, masraflı ve yorucu yargı süreçleri yerine alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemleri ile kısa sürede etkili bir biçimde çözmeyi hedefliyoruz. Umuyoruz ki bu işbirliği, yaralarımızı sarmamıza yardımcı olacak daha pek çok işbirliğine vesile olur. Ülkemiz ve vatandaşlarımız adına hayırlı olmasını diliyoruz."

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN UYARI SOĞUĞA KARŞI İZOLE EDİLMEYEN SU SAYAÇLARI DONABİLİR

Drift Yapan Sürücüler Sivil Trafik Polislerine Yakalandı

kaçakcılara geçit yok

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Motosiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı

AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU

Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı

  • BIST 100

    14029,89%0,01
  • DOLAR

    42,95% 0,08
  • EURO

    50,53% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5959,25% 0,12
  • Ç. ALTIN

    9931,63% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.