AFAD MÜDÜRÜ TÜRKMEN, REKTÖR ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, doğal afetlerin hayatın bir gerçeği olduğunu, bireylerin ve toplumların bu konuya dair mutlak suretle bilinçlenmesi gerektiğini söyledi.

HABER 9.02.2021 20:23:00
AFAD MÜDÜRÜ TÜRKMEN, REKTÖR ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

Aksaray İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Cezmi Türkmen, Rektör Şahin’e ziyarette bulundu. Doğal afetlerin önlenemez gerçekler olduğunu ancak bireysel ve toplumsal bilinç düzeyinin artması ve yapılacak çeşitli türden çalışmalarla neticelerin değişebileceğini kaydeden ASÜ Rektörü, “Afetler öncesinde, sırasında ve sonrasında yapılması gerekenler konusunda bilinç düzeyi arttırılmalı. Bu noktada kurumlara olduğu kadar bireylere de sorumluluklar düşmektedir. Her birey yeterince bilgi sahibi olmalı. Gerek afet öncesi eğitimler ve kayıp azaltan çalışmalar gerek afet sırasındaki koordinasyon gerekse afet sonrası hayatın yeniden normalleşmesi süreçleri bir bütünlük içinde anlaşılmalı. Biz, bu konudaki çalışmaları önemli buluyor ve akademik bakımdan katkı sunmaya devam ediyoruz” dedi.

 

AFAD Müdürü Türkmen de kurumsal çalışmalara dair bilgiler verdi. Ziyaret, yapılabilecek işbirliği çalışmaları hakkındaki görüş alışverişinin ardından tamamlandı.


MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.