AFAD Başkanlığı İle Emniyet Genel Müdürlüğümüz Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

HABER 27.07.2020 11:51:00
AFAD Başkanlığı İle Emniyet Genel Müdürlüğümüz Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Deprem başta olmak üzere afetlerle mücadele çalışmalarına destek amacıyla AFAD  Başkanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğümüz arasında  işbirliği protokolü imzalandı.

Yapılan işbirliği protokolü ile afet ve acil durumlara ilişkin ihtiyaç duyulabilecek arama - kurtarma ve diğer alanlarda karşılıklı işbirliği yapılması kararlaştırıldı.

AFAD Başkanlığında düzenlenen programa Emniyet Genel Müdürü Sayın Mehmet Aktaş, AFAD Başkanı Sayın Mehmet Güllüoğlu, Özel Harekat Başkanı Sayın Selami Türker, Güvenlik Daire Başkanı Sayın Cüneyt Ünal ve ilgili şube müdürleri katıldı.

Protokol kapsamında düzenlenen eğitimlerle olası afet ve acil durumlarda AFAD personeliyle birlikte koordinasyon içinde çalışılması, afete daha hızlı ve etkin müdahale edilmesi, özel harekat ve takviye kuvvet personelimizin arama ve kurtarma faaliyetlerinde daha etkin rol alması amaçlandı. 

Bu kapsamda Özel Harekat Başkanlığı ve Güvenlik Daire Başkanlığından belirlenen 1628 personele profesyonel arama - kurtarma eğitimi verilerek ülkemizin afet ve acil durumlara müdahale kapasitesi arttırılacaktı


TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,49% -0,15
  • EURO

    34,89% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2437,17% 0,59
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.