Adrenaline davet

Adrenaline davet

Adrenaline davet Antalya?daki Avrupa?nın en büyük çadır gösteri merkezi Chapito, gazetecileri davet ediyor. Heyecanın doruk yaptığı gösteriyi tüm medya mensupları, aileleri ile birlikte izleyebilecek.

Yolu Antalya?dan geçen Türkiye Foto Muhabileri Derneği üyeleri ve gazeteci meslektaşlarımız ve aileleri bu muhteşem gösteriyi ücretsiz olarak izleyebilecek. Ayrıca dileyen meslektaşlarımızın gösteriler sırasında fotoğraf ve görüntü çekmelerine de izin verilecek. Avrupa`nın en büyük çadır gösteri merkezi Chapito, Antalya Belek`teki The Land Of Legends Theme Park`ta bulunan 2500 kişilik dev gösteri merkezinde, yaz sezonu boyunca birbirinden heyecanlı gösterilere ev sahipliği yapacak. Adrenalina isimli şov, her hafta Salı, Perşembe ve Cuma günleri izleyicilerle buluşacak. Saat 21.45?te başlayacak olan gösterilerde, metal bir küre içinde dönen 7 motosiklet, uçan motorcular, ip cambazları, trapez ustaları gibi izleyenlerin yüreklerini ağızlarına getirecek bir çok farklı gösteri bulunuyor. Dünyaca ünlü İtalyan sanat yönetmeni Alberto Sperduto`nun direktörlüğünü yaptığı şov 45 dakika sürüyor. İki perde planlanan gösteride, her biri birbirinden heyecanlı akrobasi ve adrenalin şovları yapılıyor. Modern zamanlar çılgınlığı olarak da adlandırılan gösteriyi, yaz boyunca 100 bine yakın yerli ve yabancı turistin izlemesi bekleniyor. Chapito Gösteri Merkezi, yaz sezonu boyunca tüm gazetecileri misafir etmeye hazırlanıyor. İş veya tatil amacıyla Antalya?ya gelecek olan medya mensupları 05442012112 numaralı telefondan rezervasyon yaptırmaları halinde, aileleriyle adrenalin dolu gösteriyi izleme ve fotoğraf-görüntü alma şansı bulacaklar. [caption id="attachment_5386" align="aligncenter" width="418"]Adrenaline davet Adrenaline davet[/caption]

  • BIST 100

    9002,34%0,52
  • DOLAR

    34,18% 0,24
  • EURO

    36,91% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2960,38% 0,22
  • Ç. ALTIN

    4907,79% 0,00

HABERLER

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.