Adıyaman'da kayıt dışı ve kaçakçılığa geçit yok!

Adıyaman'da kayıt dışı ve kaçakçılığa geçit yok!

GÜNDEM 15.09.2022 12:51:27
Adıyaman

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, kayıt dışı ve gümrük kaçağı olan tespit edilen 46 adet cep telefonu ile 9 adet bataryaya el koydu.

ADIYAMAN (İGFA) - Adıyaman'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, kaçakçılık faaliyetlerini izleme, önleme ve araştırma kapsamında il genelinde yapılan çalışmalarda durumundan şüphelenilen motosikleti durdurdu.

Yapılan aramada 31 adet gümrük kaçağı cep telefonu ile 9 adet batarya ele geçirildi.

Ekiplerin bir başka takibinde ise yine durumundan şüphelenilerek durdurularak aranması yapılan araçta 15 adet faturasız kayıt dışı olduğu anlaşılan telefon ele geçirildi.

Her iki olayda şüpheli şahıslarla ilgili adli işlemler başlatıldığı bildirildi.

Aksaray’da Ticari Araç ile Motorsiklet Çarpıştı: 2 Yaralı

Aksaray’da Polisten Kaçan Araç Yakalandı: 3 Gözaltı

Aksaray’da Kontrolden Çıkan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Yaralı

Aksaray’da ' Tartışma Kavgaya Dönüştü: 2 Yaralı

Aksaray'da Seyir Halindeki hafif ticari Kamyonet Devrildi: 2 Kişi Yaralandı

Aksaray'da parkta bir genç bıçaklanarak yaralandı

Aksaray'da otomobil şarampole uçtu

  • BIST 100

    15873,27%-1,56
  • DOLAR

    44,44% 0,27
  • EURO

    51,33% 0,21
  • GRAM ALTIN

    6341,48% 1,53
  • Ç. ALTIN

    10614,40% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.