Adıyaman’ ın İlk İnternet Medya Derneği Kuruldu

HABER 6.04.2020 15:18:00
Adıyaman’ ın İlk İnternet Medya Derneği Kuruldu

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) ‘na bağlı olan (AGC) BÜNYESİNDE Adıyaman İnternet gazetecileri birimi kuruldu. Başkanlığa Mehmet Cihan Akbilek atandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Zeki Dişkaya

Türkiye Gazeteciler Konfederasyon (TGK) ‘ na bağlı olan AGC bünyesinde yeni yapılanmadan dolayı internet gazetecilerini bir araya toplamak sosyal ve ekonomik durumlarını düzeltmek toplu hareket etmek için genel merkezin talimatıyla bu yapının temeli atıldı. Cemiyet bünyemizdeki bu yeni yapılanmanın başkanlığına Mehmet Cihan Akbilek atandı ayrıca il genelinde yönetim kurulunun oluşumu için çalışmalarına başladı. Hayırlı olsun dedi.

Adıyaman İnternet Medya Derneği Başkanı Mehmet Cihan Akbilek yaptığı açıklamada;

Amacımız; Adıyaman’da yayın hayatını sürdüren İnternet Haber siteleri ile kurumsal yayın yapan internet medyasını bir cemiyet altında toplamak ,bu alanda hizmet veren internet haberciliğini mesleki bir uzmanlık dalı haline getirmek; dedi.

Başkan Akbilek, İnternet haberciliğinin yeni yüz yılın en büyük medya gücü olduğunu ifade ederek, “Cemiyetimizin en büyük görevi tüm internet medyasının yasal haklarına erişmesinin yanı sıra haberciliğin yayın kuraları doğrultusunda görevlerini ifade etmesidir” değerlendirmesinde bulundu.

Herhangi bir siyasi parti, kurum yada kuruluşların karşıtı ve yandaşı olmadıklarını ifade eden Akbilek Cemiyetlerinin sadece güçlü sitelerin değil emek veren aktif tüm internet haber sitelerinin hakkını savunacağını ifade etti.


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,32% 0,24
  • EURO

    35,02% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2282,40% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3847,12% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.