ADASK Yaban Hayvanlarına destek

ADASK Yaban Hayvanlarına destek

HABER 25.01.2021 10:38:00
ADASK   Yaban Hayvanlarına  destek

Aksaray  Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Aksaray Alay Komutanlığına bağlı ekipler,Aksaray Belediyesine bağlı ekipler derken, Aksaray’da bir gurup vatandaşlarda kurdukları toplulukla, şehrin uzan noktalarında aç susuz ve soğukta kalan hayvanlara yiyecek ve yem koymaya devam ediyor. 
Musa eser, Şükrü sueri ile başlayan  doğaya ekmek bırakarak hayvanların aç kalmasını önleme etkinliği genişledi.
Etkinliğe Arama Kurtarma ve doğa Sporları Derneği olarak devam ettiler.
Musa Eser ve Dernek üyeleri,olarak geçtiğimiz Cuma günü, kendi imkanları ile temin ettikleri, ekmek ve, tavuk parçalarını, yine regulatör ve kireçlik mevki civarından bulunan, yaban hayvanları ve sahipsiz köpeklere  bıraktılar. 
Kendilerine yemek getirdiklerini gören hayvanlar dernek üyelerine ilgi gösterirken, dernek üyeleri de, sahipsiz hayvanlarla bir süre ilgilendiler.
Aksaray’da son zamanlarda,özellikle kışın soğuk günlerinde ve kar yağışı ile, ekmek yemek bulamayan hayvanların soğuktan ölmesinin  önüne geçmek için, gösterilen çaba ve gayret vatandaşları memnun ediyor.
Geçtiğimiz yıl Aksaray Belediyesi tarafından başlatılan uygulamanın bu yıl çığ gibi büyümesi dikkati çekerken, Aksaray Arama Kurtarma ve Doğa sporları derneğin inde  bu asli, göreve,dernek olarak katılması mutluluk verici olarak nitelendirildi.
Dernek yetkililerinden Musa Eser yaptığı açıklamada” arama Kurtarma ve Doğa Sporları ekibi olarak çıtayı bir adım daha ileri götürerek, kışın soğuk günlerinde yiyecek bulamayan yaban hayvanlarına ve sahipsiz  köpeklere yiyecek temini ettiklerini söyledi.
Eser “Dernek olarak yaptığımız bu  önemli olayın diğer derneklere de örnek olmasını bekliyoruz.Doğadaki  sahipsiz hayvanların bizler ihtyacı var”dedi.


Anahtar Kelimeler: ADASK Yaban Hayvanlarına destek

AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,32% 0,24
  • EURO

    35,02% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2282,40% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3847,12% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.