Adalet Partisi'nden iktidara ağır eleştiri

Adalet Partisi'nden iktidara ağır eleştiri

SİYASET 29.12.2022 10:28:49
Adalet Partisi

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, hükümeti ağır bir dille eleştirdi. Genel Başkan Öz, AK Parti’nin seçimlerin yaklaşması ile yargıyı, emniyeti ve basını kullanarak rakiplerinin üzerine gittiğini öne sürdü.

ANKARA (İGFA) - Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz , iktidarın içinde bulunduğu durumu ağır bir dille eleştirdi.

“İktidar her zamanki gibi seçimler yaklaşırken yine yargı, emniyet ve basın sopasını eline aldı ve avazı çıktığı kadar bağırarak rakiplerinin üzerine din karşıtlığı, terör yandaşlığı ve Cumhurbaşkanı’na hakaret suçlamalarıyla gitmeye başladı" diyen Öz, "Amaç belli; sefaleti, açlığı, işsizliği ve derin çöküşü gündem dışı bırakmak, bunu yaparken de safları sıklaştırmak, rakibi kendi derdine düşürerek sindirmek ve klasik ‘baskın basanındır’ yöntemiyle seçimi almak!” diye konuştu.

Aksaray’da Hafif Ticari Kamyonet Tabelaya Çarpıp Araziye Uçtu 2 Yaralı

Aksaray'da Otomobil Yayaya Çarpıp Kaçtı!

Aksaray Üniversitesi öğrencilerinin Otonom Traktör Projesi Teknofest 2025 finalinde

ESKİ CEZAEVİ ALANINDA DÖNÜŞÜM BAŞLADI

Aksaray’da Otomobil Takla Attı: Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Kavşakta Kaza: Otomobil Takla Attı, Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Tırın Ani Manevrası Kazaya Neden Oldu

  • BIST 100

    10858,52%-2,02
  • DOLAR

    41,65% 0,20
  • EURO

    48,93% 0,25
  • GRAM ALTIN

    5207,22% 0,96
  • Ç. ALTIN

    8575,61% 0,66

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.