Acil Çağrı Merkezi tanıtım standı açtı

HABER 11.02.2020 18:07:00
Acil Çağrı Merkezi tanıtım standı açtı

11 Şubat 112 Günü kutlama etkinlikleri kapsamında Aksaray 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü Nora AVM içerisinde tanıtım etkinliği düzenledi.

Aksaray Valisi Ali Mantı 112 tanıtım standını ziyaret ederek vatandaşlara yönelik düzenlenen etkinlik hakkında bilgi aldı. Vali Ali Mantı standı ziyaret eden çocuklara acil çağrı merkezi numarasını bilip bilmediklerini sordu. 112 yanıtını veren çocuklara balon hediye eden Vali Ali Mantı 112 Acil Çağrı Merkezinin gereksiz aramalarla meşgul edilmemesinin önemini vurgulayarak vatandaşlardan bu konuda daha duyarlı olmalarını istedi. 

 

-Cemiyet Başkanlarından Vali Ali Mantı’ya ziyaret

Orta Anadolu Gazeteciler Cemiyet Başkanı Celil Acar, Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Eskil ile birlikte Vali Ali Mantı’ya nezaket ziyaretinde bulundular. 

Cemiyet Başkanlarını Valilik makamında kabul eden Vali Ali Mantı bir süre sohbet ettiği Acar ve Eskil’e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti. 

Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü’nden Vali Ali Mantı’ya Ziyaret

Doğa Koruma ve Milli Parklar Konya Bölge Müdürü Mustafa Tuğrul Şahin ve beraberindeki heyet Vali Ali Mantı’ya ziyarette bulundu. Doğa Koruma ve Milli Parklar Konya Bölge Müdürü Mustafa Tuğrul Şahin’i Valilik makamında kabul eden Vali Ali Mantı yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Ali Mantı Bölge Müdürü Mustafa Tuğrul Şahin ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: Çağrı Merkezi tanıtım standı

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,06
  • EURO

    34,73% -0,68
  • GRAM ALTIN

    2434,79% -0,04
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.