ABP Genel Başkanı Yalçın: "Tek çare Türkiye İttifakı"

ABP Genel Başkanı Yalçın: "Tek çare Türkiye İttifakı"

SİYASET 8.02.2024 13:04:03
ABP Genel Başkanı Yalçın:

Türkiye İttifakı yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Güçlü adaylarla milletin huzuruna çıkmayı hedefleyen ittifak, Anadolu Birliği Partisi ile tüm belediyeleri kazanmak için sahada olacak.

ANKARA (İGFA) - Anadolu Birliği Partisi, Anadolu Birlik Partisi, Adaletin Aydınlığı Partisi, Adalet ve Hürriyet Partisi, Aydınlık Geleceğin Partisi, Bağımsız Cumhuriyet Partisi, Büyük Türkiye Partisi, Doğuş Partisi, Engelsiz Türkiye Harekatı, Güzel Parti, Hak ve Hakikat Partisi, Milli Mücadele Partisi, Osmanlı Harekatı Partisi, Ses Partisi, Türkiye Ekonomi Partisi, Türkiyem Partisi, Adalet ve Hürriyet Partisi, Vatanseverler Partisi, Vefa Partisi ve Yeni Yol Partisi tarafından oluşturulan Türkiye İttifakı 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanıyor.
TEK HEDEF SANDIKTAN ZAFERLE ÇIKMAK
20 partiden ittifak Anadolu Birliği Partisi ile birlikte sandıkta seçmenin karşısına çıkacak. Tüm seçim bölgelerinde adaylarıyla iddialı olan ittifak yerel seçimde sandıktan zaferle çıkmayı hedefliyor. Güçlü adaylarla seçime hazırlanan ittifak bünyesinde bulunan partilerle 31 Mart’a güçlü bir şekilde hazırlanıyor.

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, yerel seçimde tek çarenin Türkiye İttifakı olduğunu belirterek vatandaşı ittifakın çatısı altında birleşmeye davet etti.

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen’den 19 Mayıs Mesajı

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan 19 Mayıs Mesajı

Ayça Çağlar: “Atatürk’ün Emanetine Sahip Çıkan Gençlerle Aydınlık Bir Gelecek Kuracağız

Aksaray Barosu Başkanı Av. Erçin Mevlüt DÜZGÜN’den 19 Mayıs’ın 106. Yılına Anlamlı Mesaj

Rektör Arıbaş: Bizlere düşen görev 19 Mayıs ruhunu yaşatmaktır

BAŞKAN AKTÜRK AKSARAY’A SAĞLIKTA TARİHİ YATIRIMI DUYURDU

JEOLOJİ MÜHENDİSLERİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E NEZAKET ZİYARETİ

  • BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,67% -0,16
  • EURO

    43,29% -0,25
  • GRAM ALTIN

    3993,64% -0,14
  • Ç. ALTIN

    6550,35% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.