Abp Genel Başkan Yardımcısı Oktay oldu

Abp Genel Başkan Yardımcısı Oktay oldu

SİYASET 7.02.2024 20:01:30
Abp Genel Başkan Yardımcısı Oktay oldu

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkan Yardımcısı iş insanı Mahir Oktay oldu.

ANKARA (İGFA) - Anadolu Birliği Partisi gücüne güç katmaya devam ediyor. Genel Başkan Bedri Yalçın’ın tensipleriyle Genel Başkan Yardımcılığına İş İnsanı Mahir Oktay getirildi. Genel Başkan Yalçın, Oktay’ın partiye katılımı sağladıklarını ve rozetini takarak genel başkan yardımcılığı görevine getirdiklerini açıkladı.
İş dünyasının ve turizm sektörünün tanınan ismi olan Mahir Oktay uzun yıllar Alanya’da spordan, turizme birçok alanda yaptığı başarılı çalışmalarıyla ismini duyurdu. Çalışmalarıyla adından söz ettiren Oktay’ın Anadolu Birliği Partisi’nin siyaset sahnesine yükselişine destek olması bekleniyor. İş dünyasındaki başarısını siyasete de aktarmak isteyen Oktay’ın siyasetin parlayan yıldızı olacağı düşünülüyor.

Anahtar Kelimeler: abp genel başkan yardımcısı oktay oldu

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN UYARI SOĞUĞA KARŞI İZOLE EDİLMEYEN SU SAYAÇLARI DONABİLİR

Drift Yapan Sürücüler Sivil Trafik Polislerine Yakalandı

kaçakcılara geçit yok

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Motosiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı

AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU

Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı

  • BIST 100

    14029,89%0,01
  • DOLAR

    42,95% 0,08
  • EURO

    50,53% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5959,25% 0,12
  • Ç. ALTIN

    9931,63% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.