AB'den 4 yeni 'Dijital Avrupa' çağrısı

AB'den 4 yeni 'Dijital Avrupa' çağrısı

GÜNDEM 17.12.2023 09:20:29
AB

Dijital Avrupa Programı kapsamında; İleri Dijital Beceriler alanında 3 yeni çağrı ve Yüksek Başarımlı Hesaplamalar alanında Sanal Uygulama Akademisi'nin kurulması için 1 yeni çağrı yayımlandı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, Dijital Avrupa Programı kapsamında Avrupa Birliği tarafından yayımlanan 4 yeni çağrıyı duyurdu.

Avrupa Birliği, İleri Dijital Beceriler alanında 3 yeni çağrı ve Yüksek Başarımlı Hesaplamalar alanında Sanal Uygulama Akademisi'nin kurulması için 1 yeni çağrı yayımlandı.

Yayımlanan çağrılarda; İleri Dijital Beceriler alanında 30 milyon Avro bütçeli "Kilit Kapasite Alanlarında Özel Eğitim Programları", 10 milyon Avro bütçeli "Siber Güvenlik Beceri Akademisi", 2 2 milyon Avro bütçeli "İleri Dijital Becerilerin Analizi" yer alırken; Yüksek Başarımlı Hesaplamalar alanındaki çağrı olarak da 6 milyon Avro bütçeli "EuroHPC Sanal Uygulama Akademisi" açıklandı.

Söz konusu çağrıların Türkçe olarak içeriklerine ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler: ab'den 4 yeni 'dijital avrupa' çağrısı

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN UYARI SOĞUĞA KARŞI İZOLE EDİLMEYEN SU SAYAÇLARI DONABİLİR

Drift Yapan Sürücüler Sivil Trafik Polislerine Yakalandı

kaçakcılara geçit yok

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Motosiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı

AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU

Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı

  • BIST 100

    14029,89%0,01
  • DOLAR

    42,95% 0,08
  • EURO

    50,53% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5959,25% 0,12
  • Ç. ALTIN

    9931,63% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.