ABD Kongresi’nde "Asrın afeti"nin fotoğrafları sergilendi

ABD Kongresi’nde "Asrın afeti"nin fotoğrafları sergilendi

GÜNDEM 18.04.2023 13:15:01
ABD Kongresi’nde

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından ABD Kongre binasında, Kahramanmaraş merkezli depremlerin neden olduğu yıkımı gösteren "asrın afeti" fotoğraf sergisi düzenlendi.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 16-21 Nisan 2023 tarihlerinde ABD’de "asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin bir dizi panel ve görüşmeler yapılırken, çalışmaların bir parçası olarak Kongre’nin Rayburn binasında, depremlerin yıkımını gösteren ve 20’den fazla fotoğraf sergilendi.

"Asrın Afeti" adlı fotoğraf sergisinin açılışına Türkiye’yi temsilen Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, AFAD Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar, Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu üyeleri Prof. Dr. Çağrı Erhan ve Prof. Dr. Nurşin Ateşoğlu Güney ve İletişim Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Çağatay Özdemir katıldı.

Türk-Amerikan toplumundan çok sayıda kişinin de katıldığı sergide, açılık konuşması yapan Milletvekili Altunyaldız, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş başta olmak üzere 11 ili etkileyen depremlerin benzersiz olduğunu ancak depremde yaraların sarılması için çabaların devam ettiğini söyledi.

https://twitter.com/iletisim/status/1648262954964361218


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.