A Parti’nin Yeni Teşkilat Binası Aksaray’da Açıldı

A Parti’nin Aksaray’daki yeni teşkilat binası, bugün düzenlenen törenle açıldı.

HABER 15.12.2024 14:49:00
A Parti’nin Yeni Teşkilat Binası Aksaray’da Açıldı

Açılışa A Parti Lideri Yavuz Ağıralioğlu, Teşkilat Başkan Yardımcısı Ayhan Erel ve İl Başkanı Ali Karakuş’un yanı sıra partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ağıralioğlu’ndan Ekonomiye Sert Eleştiriler

Açılışta konuşan A Parti Lideri Yavuz Ağıralioğlu, mevcut hükümetin ekonomik politikalarını eleştirerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ağıralıoğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“22 yıllık iktidar boyunca halkımız hak ettiği refah düzeyine ulaşamadı. Bugün yüksek enflasyon ve işsizlik halkımızı nefes alamaz hale getirdi. Bir emekli maaşıyla 2002 yılında 61 kilo et alınabilirken, bugün bu rakam ancak 30 kiloya düştü. Çiftçilerimiz borç içinde, hayvancılık bitme noktasında. Bu tablo, ekonomi yönetiminin iflas ettiğini gösteriyor.”

“Gelecek Daha İyi Olacak”

Ağıralioğlu, eleştirilerinin yanı sıra umut dolu mesajlar da verdi. Halkın daha adil bir yönetimi hak ettiğini vurgulayan lider, “Gençlerimize iş, çiftçimize destek, esnafımıza kazanç sağlayacak bir ekonomik modelle geliyoruz. Siyaset dilimizde kavga değil, çözüm olacak. Bu ülkeyi hak ettiği refah seviyesine ulaştıracağız” dedi.

Teşkilat Binası Bölgeye Yeni Hedefler Sunacak

İl Başkanı Ali Karakuş, yeni binanın partinin bölgedeki çalışmalarına ivme kazandıracağını belirtti:
“Bu bina yalnızca bir teşkilat binası değil, halkımızın sorunlarını dinleyeceğimiz bir merkez olacak. Aksaray’da halkımızla omuz omuza yürüyerek çözüm üretmeye devam edeceğiz.”

Yoğun Katılım ve Halkın Sıcak İlgisi

Açılış törenine katılım yoğun olurken, vatandaşlar Ağıralioğlu’nun açıklamalarını ilgiyle takip etti. Teşkilat binasının, A Parti’nin Aksaray’daki etkinliğini artırması ve yerel sorunlara çözüm üretmede önemli bir rol üstlenmesi bekleniyor.
 

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

AKSARAY’IN ÇEVRE VE TURİZM PROJELERİ ANKARA’DA MASAYA YATIRILDI

Gece Vakti Yağma Suçundan Aranan Şüpheli Ağaçören'de Yakalandı

Aksaray Belediyesi’nden Sivrisineklere Karşı Teknolojik Hamle: Drone ile Havadan İlaçlama Başladı

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Tarım Orman Şehrin Güvencesi" Programına Konuk oldu

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,82% 0,12
  • EURO

    46,79% -0,61
  • GRAM ALTIN

    4262,42% -0,74
  • Ç. ALTIN

    6808,69% -0,22

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.