Vali Kumbuzoğlu’ndan 1 Mayıs Ziyareti

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Kalde Boru Fabrikası’nı ziyaret etti.

HABER 2.05.2025 01:02:00
 Vali Kumbuzoğlu’ndan 1 Mayıs Ziyareti

Ziyaret kapsamında üretim tesislerinde incelemelerde bulunan Vali Kumbuzoğlu, işçilerle öğle yemeği yiyerek bir araya geldi. Çalışanlarla bir süre sohbet eden Vali Kumbuzoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Organize Sanayi Bölge Müdürü Ali Bay, Aksaray Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ferdi Gürel, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mahmut Akkuş, Ahiler Kalkınma Ajansı Aksaray Koordinatörü Fatma Becerikli’nin de katıldığı ziyarette işçilere hitap eden Vali Kumbuzoğlu, emek ve alın terinin bir ülkenin kalkınmasında en büyük güç olduğunu söyledi.

‘Hep birlikte daha güçlü bir Aksaray için çalışmaya devam edeceğiz’ diyen Vali Kumbuzoğlu, “Tüm emekçilerimize aileleri ile birlikte sağlık, huzur ve başarı dolu bir çalışma hayatı temenni ediyorum.” dedi.

Anahtar Kelimeler: Kumbuzoğlu’ Mayıs Ziyareti

VALİ MURAT DURU’NUN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Aksaray CHP’ il başkanlıgın'dan 18 Mart Açıklaması Durmayacağız, Susmayacağız

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN AREFE GÜNÜNE ÖZEL SEFERBERLİK

Aksaray Barosu’ndan 18 Mart Mesajı: “Çanakkale Geçilmez

Aksaray Valisi Murat Duru’nun “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” Mesajı

Aksaray’da 1120 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi: 3 Kişi Tutuklandı

Aksaray’da Otomobil Sulama Kanalına Uçtu: 2 Yaralı

  • BIST 100

    16119,15%-0,25
  • DOLAR

    44,29% 0,00
  • EURO

    51,29% -0,07
  • GRAM ALTIN

    6650,41% 0,43
  • Ç. ALTIN

    11186,94% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.