İl Genel Meclis Başkanları Aksaray’da Buluştu

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen “İl Genel Meclis Başkanları İstişare ve Değerlendirme” toplantısı, Aksaray’da Grand Altuntaş Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya 51 ilin il genel meclis başk

HABER 4.10.2024 15:27:00
 İl Genel Meclis Başkanları Aksaray’da Buluştu

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen “İl Genel Meclis Başkanları İstişare ve Değerlendirme” toplantısı, Aksaray’da Grand Altuntaş Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya 51 ilin il genel meclis başkanları katıldı. Yerel yönetimlerin daha etkin politikalar geliştirmesi amacıyla yapılan bu toplantı, katılımcılar arasında önemli değerlendirmelere sahne oldu.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yerel teşkilatların AK Parti'nin temel dinamikleri olduğunu belirtti. Yılmaz, “Yerel teşkilatlarımız partimizin vizyonunu sahada hayata geçiriyor. İstişare, birlikte doğruyu bulmanın en güçlü yoludur. Bu toplantıda başarılı yerel yönetim uygulamaları paylaşılacak ve birlikte değerlendirmelerde bulunacağız” dedi. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonunda yerel teşkilatlara verilen önemin altını çizdi.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehrin bu önemli toplantıya ev sahipliği yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu tür organizasyonlar, yerel yönetimler arasında iş birliğini güçlendiriyor. Fikirler paylaşıldıkça zenginleşir, kararlar ortak akılla alındığında sağlam temellere dayanır” dedi. Dinçer, Aksaray’da yerel yönetim olarak her zaman farklı fikir ve önerilere açık olduklarını da belirtti.

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise, AK Parti’nin yerel dinamikler ile gücünü milletten alan bir siyaset izlediğini vurguladı. Aydoğdu, “Yerel yönetimlerle olan iş birliğimiz, şehirlerin kalkınmasına ve gelişmesine büyük katkı sağlıyor” dedi.

Toplantının basına kapalı devam eden ikinci bölümünde, il genel meclis başkanları arasında fikir alışverişi yapılarak, yerel yönetimlerin ihtiyaç ve beklentileri üzerine istişareler gerçekleştirildi.

 


Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılıkla Mücadelede Başarılı Operasyona İmza Attı

İl Genel Meclis Başkanları Aksaray’da Buluştu

Ihlara Cam Terası 100 Bininci Ziyaretçisini Ağırladı

Ak Partili 34 İlin İl Genel Meclis Başkanları Aksaray’da Buluştu

Aksaray Belediyesi Atık Yönetiminde Örnek Çalışmalara İmza Atıyor

Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı’ndan Aksaray Belediyesi’ne Anlamlı Ziyaret

Sincan Belediyesi'nden Çiftçilere Buğday Tohumu Desteği

  • BIST 100

    9109,34%2,37
  • DOLAR

    34,23% 0,28
  • EURO

    37,62% -0,37
  • GRAM ALTIN

    2919,65% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4903,03% 0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.