BAŞKAN ALTINSOY’DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

HABER 28.10.2020 19:41:00
 BAŞKAN ALTINSOY’DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Bağımsızlık mücadelesi sonucunda Cumhuriyetin büyük fedakarlıklarla kurulduğunu hatırlatan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy mesajında, millet iradesinin hakim kılındığı Cumhuriyetin 97. yılına ulaşmanın haklı gururunu yaşadıklarını vurguladı.

Altınsoy, “Ülkemizin günümüz dünyasında daha fazla söz sahibi olabilmesi için dünyadaki gelişme ve değişmeleri iyi tahlil etmemiz, bizi tek millet, tek devlet, tek vatan yapan yüksek değerlerimize sahip çıkmaya ve bu değerleri yüceltmeye devam etmeliyiz. Milli birlik ve sosyal dayanışma ruhu içinde bir birimize kenetlenerek; birlik, beraberlik ve dayanışmamızı sürdürmeliyiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, AK Parti iktidarıyla birlikte Cumhuriyet tarihi boyunca görülmemiş yatırımlar ve kalkınma hamleleri gerçekleştirilmiştir. Sağlıktan eğitime, tarımdan sanayiye her alanda devrim niteliğinde adımlar atılmış ülkemiz, bölgesinde önemli bir güç haline gelmiştir. Her zamankinden çok daha fazla milli birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, daha güçlü bir Türkiye için mücadelemize devam edeceğiz ve vatanımıza olan hizmet aşkımız artarak sürecektir” dedi.

Oynanan tüm oyunlara rağmen Türkiye Cumhuriyeti’nin, Kahraman Ordusu ve Aziz Milleti ile dimdik ayakta durduğunu vurgulayan Başkan Altınsoy, “Fırat Kalkanı Harekâtı ile terör örgütü DEAŞ, Zeytin Dalı Harekatı ve Barış Pınarı Harekatı ile de terör örgütü PKK/ YPG’ye ağır darbeler indiren, terör devleti projesini boşa çıkaran başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Kahraman Türk ordusu ve ordusunun yanında duran Türk milleti, yine büyük bir zafer elde etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, vatan uğruna can veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı bir kez daha yürekten kutluyorum” dedi.


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.