Aksaray İl Genel Meclisi Kasım Ayı Toplantıları Başladı

Aksaray İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarında 2025 yılı mali bütçesi, yatırım programları ve yapılacak çalışmalar ele alınacak. Toplantılar ay sonuna kadar sürecek.

HABER 5.11.2024 02:10:00
 Aksaray İl Genel Meclisi Kasım Ayı Toplantıları Başladı

Aksaray İl Genel Meclisi, Kasım ayı olağan toplantılarına Meclis Başkanı Latif Ağır başkanlığında düzenlenen birinci birleşimle başladı. Toplantılarda, Aksaray İl Özel İdaresi'nin 2025 yılı mali bütçesi, 2025 yılı yatırım programları ve yıl boyu yapılacak çalışmalar ele alınacak.

Ay sonuna kadar devam edecek birleşimlerde, ilgili birimlerin sunumları ve katılımlarıyla tüm konular görüşülüp karara bağlanacak.

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ’TAN 2026 YILI İÇİN TURİZM VURGU

Niğde’de İki Kişinin Hayatını Kaybettiği Olayın Şüphelisi Adliyeye Sevk Edildi

Park Halindeki Otomobilin Lastikleri Jantlarıyla Birlikte Çalındı

Aksaray Valisi Murat Duru’dan ASÜ Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a iade-i ziyaret

Alsaray da kullanılmayan Evin depo bölümündeki çatı da küçük çapta çıkan yangın korkuttu

Niğde’de Trafik Tartışması Cinayetle Sonuçlandı: Zanlı Aksaray’da Yakalandı

Aksaray’daki silahlı olayın şüphelisi cezaevine gönderildi

  • BIST 100

    16723,43%0,02
  • DOLAR

    43,61% 0,06
  • EURO

    51,97% 0,00
  • GRAM ALTIN

    7052,30% -0,91
  • Ç. ALTIN

    11665,04% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.