9 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI

9 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI

HABER 17.09.2022 23:54:00
9 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI

 

Aziz Türk Milleti olarak en önemli hasletlerimizden biri şüphesiz, bağımsızlığımıza olan düşkünlüğümüzdür. Bunu her şeyin üstünde tutar, uğruna her şeyi feda ederiz. Onun için de şehitlik ve gaziliği bağımsızlığın sembolü olarak görür, bu payeleri büyük bir onur ve gurur kaynağı sayarız. 

 

Kahraman Gazilerimiz,

Sizler, ülkemizin her karış toprağında, vatanımızı bayrağımızı ve kutsal değerlerimizi korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarınızı ortaya koymaktan çekinmediniz. Göğsünüzde gururla taşıdığınız nişaneler ile milletimizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abidelerisiniz.

 

Milletimizin bekası, şehitlik ve gazilik ruhu kazanmış bir kalbe sahip olan nesiller yetiştirmekle mümkündür. Bunun için geleceğimizin teminatı olan gençlerimize, Malazgirt, Çanakkale, Sakarya, Güneydoğu Anadolu ve son olarak da 15 Temmuz’da verilen mücadeleyi iyi anlatmak zorundayız.

 

Devletimiz, tüm kurum ve kuruluşları ile siz gazilerimizin ve aziz şehitlerimizin yakınlarının yanındadır. Sizler, bizim en büyük ve kıymetli gurur kaynaklarımızsınız.

 

Cumhuriyetimizin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk’e, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921’de “Gazi” ünvanı verilmiştir. 

 

Bizler de bu vesile, duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla yad ediyor, hayatta olan ve gazilik mertebesi ile şereflenmiş siz kahraman gazilerimize de sağlıklı, uzun ömürler diliyoruz.

 

Hamza Aydoğdu 

Aksaray Valisi 

Anahtar Kelimeler: EYLÜL GAZİLER MESAJI

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN UYARI SOĞUĞA KARŞI İZOLE EDİLMEYEN SU SAYAÇLARI DONABİLİR

Drift Yapan Sürücüler Sivil Trafik Polislerine Yakalandı

kaçakcılara geçit yok

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Motosiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı

AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU

Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı

  • BIST 100

    14029,89%0,01
  • DOLAR

    42,95% 0,08
  • EURO

    50,53% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5959,25% 0,12
  • Ç. ALTIN

    9931,63% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.