8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA “BİLİMDE VE AKADEMİDE KADIN” PROGRAMI DÜZENLENDİ

HABER 9.03.2020 09:59:00
8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA “BİLİMDE VE AKADEMİDE KADIN” PROGRAMI DÜZENLENDİ

 

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in eşi Merve Dinçer ev sahipliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Türk Dermatoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Emel Çalıkoğlu’nun katılımıyla “Bilimde ve Akademide Kadın” temalı program düzenlendi. 


 

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in değerli eşi Merve Dinçer’in ev sahipliğinde gerçekleşen programa Aksaray protokol üyelerinin eşleri, Aksaray Belediyesi meclis üyelerinin eşleri, Aksaray Belediyesi birim müdürlerinin eşleri, kadın dernek başkanları, AKMEK kursiyerleri ve davetliler katıldı. 


 

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşmasıyla devam etti. 


 

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in eşi Merve Dinçer geçmişten günümüze kadar kadınların ne kadar cefakâr olduğundan bahsederek "Başta şehit kadınlarımız, şehit annelerimiz olmak üzere yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü kutluyorum. Kadınlarınızın fiziki ve psikolojik şiddete maruz kalmalarını istemiyoruz. Biz belediye olarak kadınlarımızın her zaman yanındayız. 8 Mart tüm dünyada oluğu gibi ülkemizde de kadınlar günü olarak kutlanmaktadır. Bu önemli ve özel günde bütün kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum" dedi.


 

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in eşi Merve Dinçer’in konuşmasının ardından, Türk Dermatoloji Değneği Başkanı Prof. Dr. Emel Çalıkoğlu’nun “Bilimde ve Akademide Kadın” temalı programı katılımcılar tarafından beğeniyle karşılandı. 


 

Program, AKMEK kursiyerlerine sertifikalarının verilmesi ve hatıra fotoğrafının çekinilmesiyle sona erdi.

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Motosiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı

AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU

Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı

Aksaray’da Balkon Yangını Korku Dolu Anlar Yaşattı

Aksaray’da Tır ile Halk Otobüsü Çarpıştı: 2 Yaralı

Kontrolden Çıkan Otomobil MOBESE Direğine Çarptı, Yan Devrildi: 1 Yaralı

  • BIST 100

    11193,88%-0,40
  • DOLAR

    42,60% 0,05
  • EURO

    49,64% 0,18
  • GRAM ALTIN

    5744,75% -0,39
  • Ç. ALTIN

    9292,05% 0,12

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.