8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA “BİLİMDE VE AKADEMİDE KADIN” PROGRAMI DÜZENLENDİ

HABER 9.03.2020 09:59:00
8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA “BİLİMDE VE AKADEMİDE KADIN” PROGRAMI DÜZENLENDİ

 

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in eşi Merve Dinçer ev sahipliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Türk Dermatoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Emel Çalıkoğlu’nun katılımıyla “Bilimde ve Akademide Kadın” temalı program düzenlendi. 


 

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in değerli eşi Merve Dinçer’in ev sahipliğinde gerçekleşen programa Aksaray protokol üyelerinin eşleri, Aksaray Belediyesi meclis üyelerinin eşleri, Aksaray Belediyesi birim müdürlerinin eşleri, kadın dernek başkanları, AKMEK kursiyerleri ve davetliler katıldı. 


 

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşmasıyla devam etti. 


 

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in eşi Merve Dinçer geçmişten günümüze kadar kadınların ne kadar cefakâr olduğundan bahsederek "Başta şehit kadınlarımız, şehit annelerimiz olmak üzere yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü kutluyorum. Kadınlarınızın fiziki ve psikolojik şiddete maruz kalmalarını istemiyoruz. Biz belediye olarak kadınlarımızın her zaman yanındayız. 8 Mart tüm dünyada oluğu gibi ülkemizde de kadınlar günü olarak kutlanmaktadır. Bu önemli ve özel günde bütün kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum" dedi.


 

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in eşi Merve Dinçer’in konuşmasının ardından, Türk Dermatoloji Değneği Başkanı Prof. Dr. Emel Çalıkoğlu’nun “Bilimde ve Akademide Kadın” temalı programı katılımcılar tarafından beğeniyle karşılandı. 


 

Program, AKMEK kursiyerlerine sertifikalarının verilmesi ve hatıra fotoğrafının çekinilmesiyle sona erdi.


ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.