6 BİN ÖĞRENCİYE SİNEMA BİLETİ HEDİYE EDİLDİ

KARNESİNİ GETİREN ÖĞRENCİLER SİNEMA BİLETİNİ ALDI

HABER 28.01.2022 14:56:00
6 BİN ÖĞRENCİYE SİNEMA BİLETİ HEDİYE EDİLDİ

Aksaray Belediyesi’nin karne heyecanı yaşayan öğrencileri ödüllendirmek için başlattığı ‘Karneni Getir Sinema Biletini Al’ kampanyası yoğun ilgi gördü. Velisi ile birlikte karnesiyle belediyeye başvuru yapan öğrenciler biletini aldı. Bir hafta içerisinde 6 bin öğrenciye sinema bileti hediye edildiği açıklandı.

Aksaray Belediyesi’nin yarıyıl tatil döneminde öğrencilere jest yaparak ücretsiz olarak sinema bileti dağıttı. Belediye öncülüğünde başlatılan ‘Karneni Getir Sinema Biletini Al’ kampanyası yoğun ilgi görürken karnesi alan öğrenciler, velileri eşliğinde Aksaray Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğüne gelerek sinema biletlerini aldı. 

Karnesi ile birlikte gelen 7 yaş ve üzerindeki öğrencilere TRT'nin "Aslan Hürkuş Kayıp Elmas" film bileti, 10 yaş üzerindeki öğrencilere ise "Kesişme İyi ki Varsın Eren" film biletini hediye edildi. 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yarıyıl tatil döneminde öğrencileri ödüllendirmek istediklerini ve karnesi ile gelen öğrencilere sinema bileti hediye ettiklerini açıkladı. Kampanyanın yoğun ilgi gördüğünün altını çizen Başkan Dinçer “Bir hafta içerisinde 6 bin öğrencimize sinema bileti hediye ettik. Yoğun ilgi ile karşılaştık. Karnesi ile gelen öğrencilerimize bilet vermeyi sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.
 


AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.