5..Uluslararası EMI Kongresi

HABER 9.07.2020 18:18:00
5..Uluslararası EMI Kongresi

5.Uluslararası EMI Kongresinde 26 Ülkeden 310 Akademisyen Bildiri Sundu

 

5. Uluslararası EMI Girişimcilik, İletişim ve Sosyal Bilimler Kongresi, 29-30 Haziran 2020 tarihlerinde Kuzey Makedonya Gostivar’daki Uluslararası Vizyon Üniversitesi ev sahipliğinde, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi, Dhaka University ve Yessenov University işbirliğiyle online olarak gerçekleşti. 

BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI’nın da onur kurulunda bulunduğu kongre; KİSBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa TÜMER,  Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fadıl HOCA, Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünal AY ve Aksaray Belediye Başkanı Evren DİNÇER’in açılış konuşmalarıyla başladı. 

Aksaray danda Selçuk Üniversitesi sosyal bilimler enstitüsü gazetecilik anabilim dalında yüksek lisans yapan Celil Acar ve Fatih Vurgunda kongrede sunum yaptı.

İTÜ Kıbrıs Kampusu Rektörü Prof.Dr.Ercan KAHYA ve Dr.Dababrata CHOWDHURY’nin Moderatörlüğünde “Covid-19’dan Kaçınmada Girişimciliğin Rolü” konulu 2 panel düzenlendi. 

 

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı hemşerimiz Prof. Dr. Himmet KARADAL, Kongre Başkanı olarak yaptığı konuşmasında “Girişimcilik ve inovasyon; ekonomik faaliyetlerle birlikte, sosyal, kültürel, doğal olmak üzere her alanda çözümün anahtarıdır. Beşincisini düzenlediğimiz kongremizde; 33 oturum oturumda 26 ülkeden 310 akademisyen tarafından girişimcilik, yönetim ve Covid 19 başta olmak üzere sosyal bilimlerle ilgili 232 bildiri sunulacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kongremizin hayırlı ve yararlı olmasını ümit ediyorum” dedi.

 

Emi Congress, açılış konuşmasında Belediye Başkanı'mız Sayın Enver Dinçer'de konuşma yapmıştır. Dinçer konuşmasında Aksaray'ımızın akademik anlamdaki her türlü gelişmeye destek olacağını ve Aksaray'ın kapısının tüm akademisyenlere açık olduğunu paylaşmışlardır.

 

Kongresi Kongre Koordinatörü Dr.Mohammed ABUBAKAR ve Prof.Dr. Şevki ÖZGENER’in moderatörlüğü’nü yaptığı “Değerlendirme ve Kapanış” oturumuyla tamamlandı. 


Anahtar Kelimeler: ..Uluslararası Kongresi

AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,32% 0,24
  • EURO

    35,02% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2282,40% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3847,12% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.