50 METRELİK YENİ BULVAR YOLU IŞIKLANDIRILDI

BAŞKAN DİNÇER; ‘’İLMEK İLMEK İŞLEDİĞİMİZ YENİ BULVAR YOLUMUZDA GÜVENLİ ULAŞIM EN ÖNEMLİ ÖNCELİĞİMİZDİR’’

HABER 12.12.2023 18:52:00
50 METRELİK YENİ BULVAR YOLU IŞIKLANDIRILDI


Aksaray Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete alınan 50 metrelik yeni bulvar yolu ışıklandırıldı.

Vatandaşlara güvenli ve kaliteli ulaşım imkanı sunmak için kent genelindeki tüm cadde sokak ve bulvarlarda ışıklandırma çalışması gerçekleştiren Aksaray Belediyesi ekipleri şehri bir uçtan bir ucu birbirine bağlayan 50 metrelik yeni bulvar yolunda da ışıklandırma çalışması gerçekleştirdi.

50 metrelik yeni bulvar yolu, geçtiğimiz günlerde yapılan sıcak asfalt serimi, yol boyama ve levhalandırma çalışmaları sonrasında kullanıma alınmıştı. 6.5 kilometre uzunluğundaki yeni bulvar yolunun ulaşıma açılması ile Hürriyet, İstiklal, Yavuz Sultan Selim, Mehmet Akif Ersoy, Selçuklu ve Hacılar Harmanı Mahallerini birbirine bağladı. Ayrıca ASTİM, OSB, Toptancılar Sitesi ve Sağlık yolu gibi yoğun olarak kullanılan bölgelere de ulaşımı kısalttığı için sürücüler tarafından yoğun olarak kullanıl bir güzergâh oldu.

Şehrin ışıl ışıl bir görünüme kavuşturulması için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şu açıklamalarda bulundu; “Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerine göre şehrimize en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Şehrimiz devam eden içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu, asfalt gibi pek çok alandaki çalışmalarımız normal sürecinde devam ediyor. İşlerimizi zamanında yapabilmek için çoğu zaman mesai dışında da çalışıyoruz. Teknik ekibimiz hep sahada, operatörlerimiz olsun, ekip arkadaşlarımız olsun gayretli çalışma sergiliyorlar. Bu yıl içerisinde bu hummalı çalışmaların neticesinde Hürriyet ve İstiklal Mahallesini Hacılar Harmanı mahallesine bağlayan 50 Metrelik Bulvarımız hizmete almayı başardık. Bu yolun hizmete alınması ile şehir merkezindeki araç yoğunluğunu büyük ölçüde etkilendi ve rahatladı. Bulvar yolumuzda yol çizgi boyama çalışmasını geçtiğimiz günlerde yaptık.  Ulaşım Müdürlüğümüzce yolda trafik güvenli sağlamak için gerekli noktalara uyarı levhalar ve işaretlemeleri yapıldı. Büyük bir özveri ile ilmek ilmek işlediğimiz yolumuzun ışıklandırmasını da yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: METRELİK BULVAR IŞIKLANDIRILDI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

  • BIST 100

    10082,77%1,69
  • DOLAR

    32,38% -0,16
  • EURO

    34,77% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2435,84% -0,11
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.