50 METRE GENİŞLİĞİNDEKİ YENİ BULVAR YOLUNDA ALT YAPI ÇALIŞMALARINA GEÇİLİYOR

BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER ŞEHRİMİZİN BÜYÜME HIZINA KATKI SAĞLAYACAK

HABER 8.04.2021 18:20:00
50 METRE GENİŞLİĞİNDEKİ YENİ BULVAR YOLUNDA ALT YAPI ÇALIŞMALARINA GEÇİLİYOR

Aksaray Belediyesinin şehre yeni kazandıracağı 50 metrelik bulvarda yol açma ve zemin hazırlama çalışmalarının ardından alt yapı çalışmalarına geçiliyor.

Şehre kalıcı eserler kazandıran Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehrin hızla büyümesine paralel olarak yeni yol ağları kazandırmaya devam ediyor.

Başkan Dinçer’in girişimleri ile şehre kazandırılmak üzere çalışmalarına başlanılan 50 metrelik yeni bulvar, Sağlık Beldesi yolu güzergâhı üzerinde Hürriyet ve İstiklal Mahallesinin birleşme noktasından başlayarak Hacılar Harmanı Mahallesine bağlantısı sağlanan 6.5 kilometre uzunluğunda, 50 metre genişliğinde olacak. Geçtiğimiz sezonda yol açma ve zemin hazırlama çalışmalarına başlayan Belediye ekipleri bu sezonda da su, kanalizasyon, Telekom gibi alt yapı eksikliklerini giderecek. Alt yapı eksikliklerinin tamamlanmasının ardından sıcak asfalt serimi yapılarak hizmete açılacak olan yeni bulvar Aksaray’ın büyümesine katkı sağlayacak.

50 metre genişliğindeki yeni bulvar yolunun şehir için önemli bir alternatif güzergâh oluşturacağını da vurgulayan Başkan Dinçer, dolgu ve yol açma çalışmalarının tamamlandığını ve alt yapı çalışmalarının başlayacağını bildirdi. Başkan Dinçer yeni bulvar yolu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Bu bulvar, Hürriyet ve İstiklal Mahallesinden başlayarak Yavuz Sultan Selim, Mehmet Akif Ersoy, Selçuklu Mahallelerini Hacılar Harmanı Mahallesine bağlıyor. Bu güzergâhtaki bulvar yolumuz Hacı Harmanı Mahallesinde bulunan toptancılar sitesi alt geçidine bağlanacak. Bizler, Aksaray’ımız için en iyisini yapmak için gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz. Şehrimizin hangi noktasında olursa olsun alt yapı, üst yapı dahil her türlü hizmetlerimiz belirlediğimiz koordinasyon çerçevesinde yürütülüyor. Bununla beraber şehrimizin birçok noktasında yol yapımı, asfalt çalışmamız ve yeni yol açma işlemimiz devam ediyor. Ulaşımın daha kolay ve hızlı sağlanmasının yanında kaliteli olmasına özen gösteriyoruz. Çünkü yol medeniyettir. Bizim sahada gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarımız halkamız içindir” ifadelerini kullandı.


AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER BELEDİYE PERSONELLERİ İLE BAYRAMLAŞTI

  • BIST 100

    9466,97%-0,60
  • DOLAR

    32,60% 0,39
  • EURO

    34,81% 0,24
  • GRAM ALTIN

    2506,22% 0,89
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.