45 Yıllık Ayakkabı Tamircisine Aksaray Belediyesi’nden Anlamlı Sürpriz

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Türkiye’nin gönlünde taht kuran Turgut Kılıç’a yeni bir işyeri hediye etti.

24.08.2024 15:41:00
45 Yıllık Ayakkabı Tamircisine Aksaray Belediyesi’nden Anlamlı Sürpriz

Aksaray’da 45 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan ve sosyal medyada büyük yankı uyandıran Turgut Kılıç (58), Aksaray Belediyesi’nin anlamlı sürpriziyle yeni bir işyerine kavuştu. Çöplerin kenarına bırakılan ekmekleri toplayarak kuşları beslediği videosu ile Türkiye’nin tanıdığı Turgut Kılıç, bu duyarlı davranışı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden 7. Uluslararası İyilik Ödülleri programında ödül almıştı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in talimatıyla, Turgut Kılıç’a, Kılıçaslan Mahallesi Kapalı Salı Pazarı’nın önünde yeni bir konteyner işyeri kuruldu. Kılıç, Aksaray Belediyesi’nin TOGG marka makam aracı ile eski işyerinden alınarak yeni işyerine götürüldü. Kendisine yapılan bu sürpriz karşısında duygusal anlar yaşayan Kılıç, “Bu işyerini kurandan, sebep olandan Allah razı olsun. Böyle bir sürpriz beklemiyordum. Belediye Başkanımız Evren Dinçer Bey’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni işyerinin kapısını dualarla açan Turgut Kılıç, daha önce hiç binmediği TOGG marka araçla yapılan şehir turunun ardından yeni işyerine getirilmiş olmanın tarif edilemez mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ise “Turgut Amcamızın küçük bir dükkâna sığan koca yüreğini Türkiye çok sevdi. Biz de Aksaray Belediyesi olarak kendisine böyle bir sürpriz yapmak istedik. Yeni işyerinde bol bereketli kazançlar diliyorum” diyerek Turgut Kılıç’a iyi dileklerde bulundu.

Turgut Kılıç, sosyal medyada yer alan ve binlerce kişi tarafından izlenen videosunda, “Allah’ın rızasını arıyorum. Çöplerden topladığım ekmekleri kuşlara veriyorum. Acaba ekmekleri çıkardığım zaman Allah’ın rızasını kazanabilir miyim?” sözleriyle herkesin kalbinde yer etmişti.


Aksaray’da 19 Eylül Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

Aksaray Belediyesi Çocuk Eğlence Merkezi Coşkuyla Açıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan’ın Aksaray Ziyaretinde İlçeler İçin Yeni Projeler Masaya Yatırıldı

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer'den Gaziler Günü Kutlama Mesajı

BAŞKAN DİNÇER’DEN YENİ DÖNEM ÖNCESİ NEZAKET ZİYARETİ

Aksaray’da Kadınlardan AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezlerine Yoğun İlgi; Yeni Kayıt Dönemi Başladı

AKSARAY BAROSU AVUKATLARI SOSYAL FAALİYETLER KAPSAMINDA DÜZENLEDİĞİESKİŞEHİR GEZİSİNDE BİR ARAYA GELDİ

  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,20
  • EURO

    37,98% 0,28
  • GRAM ALTIN

    2829,83% 0,98
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.