3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM DÜZENLENDİ

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ENGELSİZ BİR AKSARAY İÇİN BİRLİKTEYİZ’’

HABER 3.12.2022 13:23:00
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM DÜZENLENDİ

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 3 Aralık dünya engelliler günü münasebeti ile engelli vatandaşlara ve ailelerine yemekli program düzenledi. 

Şehir genelinde yaşayan engelli vatandaşların hayatlarının her anında yanlarında olan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, engelli vatandaşlar ve aileleri ile biraraya geldi. 

Engelli vatandaşların sosyal hayata aktif katılımını sağlamak amacı ile birçok etkinlik düzenleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in düzenlediği yemekli toplantıya; Ak Parti il Başkan Vekili Sultan Billur, MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, ATSO Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak, Rektör Yardımcısı Ayhan Özçiftçi, Organize Sanayi Bölge Müdürü Ayhan Ermiş, İş Kur İl Müdürü Mahmut Akkuş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk, Sağlık Sen İl Başkanı Rıfat Kaya, engelli Koordinasyon merkezi başkanı Bekir Kaya, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, engelliler yararına destekte bulunan iş insanları, engelli derneklerinin temsilcileri, muhtarlar çok sayıda engelli vatandaş ve aileleri katıldı. 

Renkli görüntülerin yaşandığı programda yemek ikramının ardından yemek duasını engelli çocuklar yaparak programın açılışı yapıldı. Yemek Duasının ardından istiklal Marşı okundu. Engellilerden oluşan mehteran takımının gösterisini salondaki misafirler ilgi ile dinledi. Engelli Koordinasyon merkezinde eğitim alan çocukların şiir ve şarkı dinletilerine tüm salon eşlik etti. Engelli Koordinasyon Merkezinde sportif faaliyetlere katılarak başarılı olan özel sporculara madalya takdiminde bulunuldu. İş insanlarının desteği ile alınan 50 adet akülü araçta düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Engelsiz bir şehir inşa etmek için Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in birçok çalışma yapıldığına şahit olduklarını Belirten Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Bekir Kaya Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür etti. Koordinasyon Başkanı Bekir Kaya konuşmasının devamında Engelli Koordinasyon Merkezinin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. 

Aksaray Belediye’si tarafından engellilere yönelik yapılan faaliyetleri anlatan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şu açıklamalarda bulundu; ‘’Aksaray Belediyesi olarak şehrimizi engelli kardeşlerimiz için kolay ve yaşanabilir bir hale getirmek, günlük hayatta karşılaştıkları zorlukları en aza indirgemek için birçok çalışma gerçekleştiriyoruz. Göreve ilk geldiğimiz günden bu yana engelli kardeşlerimizin hep yanında olduk desteğimizi bundan sonraki süreçte de artırarak sürdüreceğiz. Bu bağlamda ilimizde bulunan engelli derneklerini tek çatı altında topladık. Engelli Koordinasyon Merkez aracılığı ile yaptığımız bu çalışma Türkiye’de ilk 


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

  • BIST 100

    9073,5%-0,07
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.