39 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı

39 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı

GÜNDEM 17.08.2023 10:14:13
39 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 5'i yabancı toplamda 39 göçmen kaçakçılığı organizatörünün Jandarma, Emniyet ve Sahil Güvenlik'in 4 ilde sürdürdüğü koordineli operasyonuyla yakalandığını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - Haberi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından duyurdu.

Bakan Yerlikaya, Antalya, Muğla, İzmir ve Balıkesir İl Jandarma Komutanlıklarımız tarafından, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü birimleri ile koordineli icra edilen operasyonlarda 5’i yabancı toplam 39 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandığını açıkladı.

Yakalanan organizatörlerin 26’sı tutuklandığı ve 13’ünün hakkında adli kontrol kararı verildiğini kaydeden Bakan Yerlikaya, operasyonu gerçekleştiren birimleri tebrik ederken, düzensiz göçle mücadelenin aralıksız süreceğini kaydetti. 

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1692051342318084348

BAŞKAN AĞIR’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Aksaray’da “Benim Çöpüm Değil Ama Benim Dünyam” Temalı Çevre Etkinliği Düzenlendi

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Belgemen’den Bayram Mesajı: Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Vurgusu

BAYRAM ÖNCESİ SOMUNCU BABA VE KABRİSTANLIKLARA ZİYARETÇİ AKINI

Aksaray’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şüpheli Tutuklandı

BAYRAM ARİFESİNDE CADDE VE SOKAKLAR GÜL GİBİ KOKTU

AKSARAY VALİSİ MEHMET ALİ KUMBUZOĞLU’NDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

  • BIST 100

    9486,56%0,12
  • DOLAR

    39,20% -0,16
  • EURO

    44,66% -0,58
  • GRAM ALTIN

    4180,27% -1,32
  • Ç. ALTIN

    6833,74% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.