30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Şehitler Müzesi'nde Ziyaretçi Yoğunluğu Yaşandı

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in, şehitlerin adını ve hatıralarını yaşatmak amacıyla hayata geçirdiği Şehitler Müzesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda büyük ilgi gördü.

AKSARAY HABER 30.08.2024 10:14:00
30 Ağustos Zafer Bayramı

Türkiye genelinde olduğu gibi Aksaray’da da 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikler, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Şehrin meydanlarında ellerinde Türk bayraklarıyla etkinliklere katılan vatandaşlar, kutlamaların ardından şehitlik ve Şehitler Müzesi'ne akın etti. İl protokol üyeleriyle birlikte Zafer Bayramı kutlamalarına katılan vatandaşlar, Atatürk anıtına çelenk koyulmasının ardından Şehitler Müzesi’ni ziyaret etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Şehitler Müzesi, 400 metrekarelik alanında sergilenen 15 Temmuz şehitleri koridoru, sinevizyon odası, anı odası ve şehitler koridoru ile duygusal anlara ev sahipliği yaptı. Ziyaretçiler, müzede sergilenen şehitlerin özel eşyaları ve hatıralarını görerek, şehitlere dua etti. Vatandaşlar, bu anlamlı projeyi hayata geçiren Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkürlerini iletti.

Şehitler Müzesi, Zafer Bayramı'nda ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşarak, hem tarihimize olan bağlılığın hem de şehitlerimize duyulan saygının bir simgesi olarak hafızalarda yer aldı.

 

 


Aksaray’da Mevlit Kandili Coşkusu: Camiler Doldu Taştı

Aksaray'da Yöresel Ürünler ve Çağ Kebabı Festivali Büyük İlgi Gördü

Aksaray’da Siyaset Yeniden Şekilleniyor: Ali Karakuş, Yavuz Ağıralioğlu’nun Kuracağı Partinin Aksaray İl Başkanı Oldu

Aksaray’da Teknofest Coşkusu Başladı: Selçuk Bayraktar ve Vali Kumbuzoğlu Yarışmaları İzledi

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, "TÜM İSLAM ÂLEMİNİN VE HEMŞEHRİLERİMİN MEVLİD KANDİLİ MÜBAREK OLSUN

Teknofest Roket Yarışmaları Aksaray’da Başlıyor: Selçuk Bayraktar Aksaray’da

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Filistin İçin Gıyabi Cenaze Namazında Ön Saflardaydı

  • BIST 100

    9671,51%-0,14
  • DOLAR

    33,89% 0,05
  • EURO

    37,68% 0,24
  • GRAM ALTIN

    2822,22% 0,46
  • Ç. ALTIN

    4526,23% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.