30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Töreni Aksaray’da 15 Temmuz Milli İrade Meydanında gerçekleştirildi

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Töreni Aksaray’da 15 Temmuz Milli İrade Meydanında gerçekleştirildi

HABER 30.08.2020 13:00:00
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Töreni Aksaray’da 15 Temmuz Milli İrade Meydanında gerçekleştirildi

Törene Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, Belediye Başkanı Evren Dinçer, diğer yetkililer, siyasi parti temsilcileri ile gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Törende Atatürk Anıtına Valilik ve Belediye Başkanlığı çelenkleri sunuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunduğu tören Kovid-19 salgını tedbirleri kapsamında kısa tutularak sonlandırıldı.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Şanlı zaferin Türk Milletinin iftihar abidesi olduğunu kaydeden Vali Aydoğdu; 30 Ağustos Zaferinin milli değerlerini ve birliğini muhafaza eden bir milletin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının tarihsel ispatı olduğunu belirtti.

Vali Aydoğdu mesajında; “Bugün; yine bir Ağustos ayında, asırlar önce Sultan Alparslan tarafından açılan Vatan kapısının Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tapusunun alındığı gündür. En değerlimiz Vatan’a, tek varlığımız canımızı sunduğumuz gündür. Çok iyi bilinmelidir ki dünya durdukça bu millet var olacak, varlığından, birliğinden ve yüksek insani değerlerle insanlığa hizmetten asla taviz vermeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Milletiyle bölünmez bir bütündür. Türk Milleti, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, ilelebet hür ve bağımsız yaşayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerimle, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”


MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.