3 il su kardeşi oldu!

3 il su kardeşi oldu!

GÜNDEM 21.12.2023 08:04:34
3 il su kardeşi oldu!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Uşak ve Kütahya belediyeleri ile su kaynaklarının doğru bir şekilde yönetilmesi ve sürdürülebilir su politikalarının oluşturulması hedefiyle başlatılan “Su Kardeşliği” protokolü imzaladı.

DENİZLİ (İGFA) - Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Ankara’da düzenlenen Su Verimli Kentler ve Belediye Su Kardeşliği Etkinliği’nde Uşak Belediyesi ve Kütahya Belediyesi ile “Su Kardeşliği” protokolü imzaladı. Programda toplam 18 belediye arasında, su kaynaklarının korunması, verimli ve sürdürülebilir kullanılması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan himayelerinde başlatılan “Su Verimliliği Seferberliği” kapsamında, Tarım ve Orman Bakanlığı’nca uygulanan Su Kardeşliği protokolleri imzalandı. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, su kaynaklarının doğru bir şekilde yönetilmesi ve sürdürülebilir su politikalarının oluşturulması hedefiyle başlatılan “Su Kardeşliği” protokolünü Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ile Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Cevahir ile imzaladı.

Denizli’de yapılan çalışmalar anlatıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın da bulunduğu programda Denizli’de su kayıp kaçakları konusunda yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bakan Yumaklı daha sonra etkinlik alanında kurulan stantları gezdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığının Denizli’de su kaynaklarının korunması, verimli ve sürdürülebilir kullanılması konusunda yaptıkları çalışmaların anlatıldığı standı inceleyen Bakan Yumaklı, Denizli’de hayata geçirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Su Verimli Kentler ve Belediye Su Kardeşliği Etkinliği’ne Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanı Kamile Akın ile DESKİ Halkla İlişkiler Şube Müdürü Mehmet Karatepe ve SCADA Şube Müdürü Burak Sücüllü katıldı.

Anahtar Kelimeler: 3 il su kardeşi oldu!

Kadın Sürücü Direksiyon Hakimiyetini Kaybederek Ağaca Çarptı

Aksaray’da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Yaralı

MAHALLE BAŞKANLARI İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

kontrolden çıkan TIR karşı şeride geçti

Aksaray’da Kontrolden Çıkan Otomobil Şarampole Uçtu: 1 Yaralı

Aksaray’da husumetli aileler kavgası: Baba-oğul polise saldırdı, 7 gözaltı

Kavşakta Kaza Araçlar Hurdaya Döndü, 1 Yaralı

  • BIST 100

    10486,09%0,35
  • DOLAR

    41,28% 0,06
  • EURO

    48,39% 0,10
  • GRAM ALTIN

    4834,61% 0,51
  • Ç. ALTIN

    7891,27% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.