2.500 KİŞİYLE İFTARDA BULUŞTULAR

2.06.2018 21:00:22
2.500 KİŞİYLE İFTARDA BULUŞTULAR
2.500 KİŞİYLE İFTARDA BULUŞTULAR Aksaray Belediyesi?nin geleneksel mahalle iftarları devam ediyor. Ramazan ayının ilk gününden bu yana birçok mahallede iftar sofraları kurarak mahalle sakinlerini aynı sofrada buluşturan Aksaray Belediyesi Yavuz Sultan Selim Mahallesinde yaklaşık 2.500 kişiye iftar yemeği verdi. Kapalı Çarşamba Pazarı içinde gerçekleşen iftar programına, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı, Ak Parti Aksaray Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş,başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Başkan Yazgı, eşi Hasibe hanım ve Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş iftar öncesi tüm vatandaşları tek tek ziyaret ederek hasbihal ettiler. Vatandaşlar, Başkan Yazgı ve Milletvekili Adayı Aktaş?a büyük sevgi gösterisinde bulundular. Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada Ramazan ayının birlik ve bereket ayı olduğuna işaret ederek tüm vatandaşların Ramazan ayını kutladı. Yemekten sonra mahalle sakinlerine hitap eden Başkan Yazgı, ?Bu mübarek ayda aynı sofrayı paylaşmak dileğiyle yola çıktık. Ramazan boyunca ise hemen hemen her gün farklı mahallelerimizde iftar programı düzenledik. Bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Herkese sağlıklı, mutlu ve huzurlu ramazanlar diliyorum? şeklinde konuştu. Öte yandan belediyenin Beyaz Masa birimi ise iftar çadırının kurulduğu alana stant açarak vatandaşların istek ve taleplerini kayıt altına aldı.

KATI ATIK DEĞERLENDİRME VE BERTARAF TESİSİ, ASÜ ÇEVRE KORUMA VE KONTROLÜ ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETİM ÜYELERİ İÇİN UYGULAMALI EĞİTİM ALANI OLDU

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 19 MAYIS MESAJI

TOBB 80. GENEL KURULUNDA ATSO BAŞKANI KOÇAŞ’A HİZMET ŞEREF BELGESİ VE PLAKETİNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VERDİ

TAPDUK EMRE KİTAP KONAĞI SINAV KAYGISI VE YÖNETİMİ KONULU SÖYLEŞİ PROGRAMINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

SAMSUNG, KİA VE HYUNDAİ’NİN ÜRETİM MERKEZİ HWASEONG İLE AKSARAY ARASINDA KARDEŞ ŞEHİR PROTOKOLÜ İMZALANDI

IHLARA VADİSİ CAM TERAS VE KAFETERYA PROJESİNDE PEYZAJ ÇALIŞMASI YAPILIYOR

200 YIILIK OSMANLI DÖNEMİ ESERİ KARASU KÖPRÜSÜ RESTORE EDİLEREK AKSARAY KÜLTÜR MİRASINA KAZANDIRILIYOR

  • BIST 100

    10739,57%0,90
  • DOLAR

    32,21% 0,03
  • EURO

    35,02% 0,05
  • GRAM ALTIN

    2509,51% 0,36
  • Ç. ALTIN

    4013,31% 0,26

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.