15 Temmuz anısına Kütahya'ya da uğradılar

15 Temmuz anısına Kütahya'ya da uğradılar

GÜNDEM 11.07.2023 19:07:34
15 Temmuz anısına Kütahya

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Arnavutköy Belediyesi tarafından Şehit Ömer Halisdemir ve 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen bisiklet turu kapsamında Kütahya'dan geçen bisikletçileri ağırladı.

KÜTAHYA (İGFA) - Şehit Ömer Halisdemir ve 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen Şehit Ömer Halisdemir 7. Ulusal Bisiklet Turu, İstanbul Arnavutköy’de başladı. Yalova ve Bursa’yı geçen bisikletçiler, Kütahya’da Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık tarafından karşılandı.

Uğradıkları her ilin şehitliklerinden aldıkları toprakları Şehit Ömer Halisdemir’in kabrine götürecek olan bisikletçilerin anlamlı bir organizasyona imza attığını söyleyen Başkan Işık, sporculara Türk Bayrağı hediye ederek iyi yolculuklar diledi.

Aralarında profesyonel sporcuların da yer aldığı bisikletliler, şehit Ömer Halisdemir'in kabrinin bulunduğu Niğde'nin Bor ilçesine ulaşmayı hedefliyor.

İstanbul, Yalova, Bursa, Kütahya, Afyonkarahisar, Konya ve Aksaray üzerinden Niğde'ye ulaşacak sporcular, tur boyunca her ildeki şehitliklerden alacakları toprağı şehit Ömer Halisdemir'in kabrine bırakacak.

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen’den 19 Mayıs Mesajı

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan 19 Mayıs Mesajı

Ayça Çağlar: “Atatürk’ün Emanetine Sahip Çıkan Gençlerle Aydınlık Bir Gelecek Kuracağız

Aksaray Barosu Başkanı Av. Erçin Mevlüt DÜZGÜN’den 19 Mayıs’ın 106. Yılına Anlamlı Mesaj

Rektör Arıbaş: Bizlere düşen görev 19 Mayıs ruhunu yaşatmaktır

BAŞKAN AKTÜRK AKSARAY’A SAĞLIKTA TARİHİ YATIRIMI DUYURDU

JEOLOJİ MÜHENDİSLERİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E NEZAKET ZİYARETİ

  • BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,84% -0,02
  • EURO

    43,65% 0,68
  • GRAM ALTIN

    4038,79% 0,95
  • Ç. ALTIN

    6601,79% 0,78

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.