TÜRK ŞEKER'DEN AKSARAYLI ÇİFTÇİLERE MÜJDELİ HABER GELDİ

HABER 10.06.2020 22:07:00
TÜRK ŞEKER

Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer ve Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak Ankara’da yaptıkları ziyaretler kapsamında Türk Şeker Genel Müdürü Mücahit Alkan’ı ziyaret ettiler.

Yapılan ziyarette Aksaray’ın tarım konusu masaya yatırıldı. Genel Müdür Mücahit Alkan Aksaraylı çiftçilere destek olabilmek adına Aksaray çiftçisinin ürettiği buğday, çerezlik ve yağlık ayçiçeği gibi ürünlerin 2020 yılı için yüzde 2 fiyat farkı ile Türk Şeker tarafından alınacağının müjdesini verdi.

Milletvekili Aydoğdu, Başkan Dinçer ve Ziraat Odası Başkanı Koçak, Türk Şeker Genel Müdürü Mücahit Alkan’ın göstermiş olduğu misafirperverlikten ve Aksaray çiftçisine vermiş olduğu destekten dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Belediye Başkanı Evren Dinçer Ankara’da yaptıkları ziyaretlerin Aksaray’a kazandırılacak yatırım ve projeler açısından son derece verimli geçtiğinin vurgusunu yaptı.

Aksaray heyetinin Türk Şeker Genel Müdür’ü Mücahit Alkan’a yaptığı ziyarette günün anısına çekilen fotoğrafların ve hediye takdimlerinin ardından görüşme sonlandırıldı.

Aksaray’da Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

Aksaray'da Otomobilin Çarptığı Yaya Yaralandı

aksaray'da ATSO Yetkililere Çağrı Yaptı: “Haksız Rekabete Müdahale Edilmeli

TİMBİR Bölge Başkanı Yaşar Sarıkaya’dan 3. Yıl Mesajı Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) 3. Yaşını Kutluyor

Aksaray'da Direksiyon hakimiyetini kaybederek Park Halindeki Araçlara Çarptı

Aksaray’da İki Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Otomobil Şarampole Devrilip Ters Döndü: Sürücü Mucizevi Şekilde Kurtuldu

  • BIST 100

    15703,40%-1,93
  • DOLAR

    44,06% 0,17
  • EURO

    51,19% 0,04
  • GRAM ALTIN

    7301,06% 1,68
  • Ç. ALTIN

    11854,23% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.