Menü Aksaray Haberleri | Son Dakika Aksaray Haber | Aksaray Kent Haber
Tarih: 08.03.2026 01:55
Aksaray’da Çiçekçilerde 8 Mart Mesaisi

Aksaray’da Çiçekçilerde 8 Mart Mesaisi

Facebook Twitter Linked-in

Kadınlara olan sevgi ve saygılarını göstermek isteyen vatandaşlar gün boyunca çiçekçilere akın ederken, esnaf da talepleri karşılamak için yoğun mesai yaptı.

Özellikle gül, papatya ve karanfil gibi çiçeklere ilgi gösteren vatandaşlar, annelerine, eşlerine ve sevdiklerine hediye etmek için çiçek satın aldı. Şehir merkezindeki birçok çiçekçi dükkânında hareketlilik yaşanırken siparişler de gün boyu devam etti.

Aksaray'da hizmet veren Çiçekciler , 8 Mart dolayısıyla yoğunluk yaşandığını belirterek, "Kadınlar Günü'nde her yıl olduğu gibi bu yıl da ciddi bir talep var. Vatandaşlar anneleri, eşleri ve sevdikleri için çiçek almayı tercih ediyor. Biz de müşterilerimizi memnun etmek için yoğun şekilde çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kadınlar Günü'nün çiçek sektöründe en hareketli günlerden biri olduğunu söyleyen esnaflar, akşam saatlerine kadar yoğunluğun devam etmesini beklediklerini dile getirdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —