Tarih: 25.09.2024 10:54

Aksaray Belediyesi’nden Çocuklara Özel Etkinlik: "Arı Maya ile Çocuk Şenliği" Başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

"Arı Maya ile Çocuk Şenliği" etkinliği düzenleniyor. 29 Eylül Pazar günü saat 14.00'te Kalanlar Millet Bahçesi'nde başlayacak olan etkinlik, çocukların bilişsel, fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sunmayı amaçlıyor.

Çocuk tiyatrosu, yüz boyama etkinliği ve sahne gösterileri gibi eğlenceli içeriklerle dolu bu şenlikte, çocuklar keyifli vakit geçirme fırsatı bulacaklar. Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, çocukların yoğun eğitim süreci içerisinde eğlenmelerine olanak sağlayacak bir ortam hazırladıklarını belirtti. Dinçer, "Halkımızın yüzünü güldürmek ve verimli zaman geçirmelerini sağlamak için yıl boyunca farklı etkinlikler düzenliyoruz. Okulların açılmasıyla çocuklarımızın yoğun bir sürece girdiklerini biliyoruz. Onların ihtiyaçlarına yönelik böyle bir şenliği planladık. Tüm çocuklarımızı Pazar günü yapılacak olan bu renkli şenliğe davet ediyorum" dedi.

Ailelerin ve çocukların heyecanla beklediği bu etkinlik, şehirde büyük ilgi uyandırırken, Aksaray Belediyesi'nin toplumun her kesimine hitap eden sosyal ve kültürel faaliyetleriyle şehirde fark yaratmaya devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —